Miért pont mi?

Mások rólunk

Grafikai munkáikat ezúton is megköszönöm!

 

A termékfejlesztéshez kapcsolódó ötleteiket és grafikáikat, már rövid távon is értéknövelőnek tartom. A cégszerű megjelenésre vonatkozó design segítségüket valamint grafikai munkájukat, pedig számos pozitív felhasználói illetve partneri visszajelzés és vélemény alapján tudjuk hosszú távon is egyfajta hozzáadott értéknek tekinteni. így munkájukra a jövőben is számítunk.

 

Együttműködésüket megköszönve:

Handlovics Akos


Handlovics Ákos | Diagnosticum Zrt.

Az Identy Csapat kitalálja a gondolataimat és megvalósítja a
gyakorlatban amiről még csak nem is álmodtam. A rövid és gyakori
konzultációkra mindig nyitottan és készségesen reagálnak. A megrendelések során, már az első skiccek megdöbbentően visszaadták az elképzeléseinket, de a végeredmények egyszerűen bámulatba ejtőek. Olyan munkát adnak ki a kezükből, amire büszke tudok lenni és örömmel veszem, ha több-százezer ember is láthatja, használhatja zseniális ötleteiket, grafikáikat és nyomdakész anyagaikat. Nem is kell annál jobb referencia, hogy ma már az aktív lakosság megközelítőleg 50%-a találkozott művészi munkáikkal.


Leinemann Zsolt |

Az Identy Kft-val közel egy évtizede van gyümölcsöző kapcsolatunk.

Cégünk és honlapunk komplex arculattervét, valamint kiadványaink (katalógusok, szórólapok, hirdetések) grafikai előkészítését végzik, munkájukkal a legmesszebbmenőkig meg vagyunk elégedve. Hasznos tanácsaikkal nagyban elősegítették Társaságunk működését; emellett nem utolsó sorban a gyors munkavégzés, a szoros nyomdai határidők betartása miatt kedveljük őket.

A munkakapcsolaton kívül emberileg is közel állnak hozzánk, ez a hosszú távú üzleti együttműködés egyik alapfeltétele.


Straub Tamás, ügyvezető-tulajdonos | Arnold Gold Sport
Hogy miért pont ő?
Mert amikor megkapom a kész látványterveket feldolgozásra, mindig örülök neki, hogy van valaki, aki ilyet tud rajzolni. Egyszerűen örömmel töltenek el az apró részletek, amit lehet, hogy sokan észre se vesznek, de szerintem ettől tökéletes az, amit Gyuri rajzol. Ahogy nézem a terveit, mindig úgy érzem, hogy mindennek olyan az elrendezése, a színe, a formája, a textúrája, amilyennek lennie kell. Nincs olyan érzésem, hogy valami nem stimmel. Aprólékosan kidolgozott, harmónikus, minőségi munkák, amikről messziről látszik, hogy ő készítette.

Gimesi Judit | EasyWeb

Az Identy kft egy logo elkészítésésére kéretem fel, melynek végleges formája, hála a sok tanács és segítségnek, teljesen fedi elképzeléseimet. Az Identy dolgozói mindig precíz és pontos munkát végeztek, élmény volt velük dolgozni."


Szederjei Ákos | Unicornis Kft.

Duliskovich Györggyel 1999 óta dolgozunk visszatérő jelleggel.
Több területen is bizonyitotta ő és csapata a hozzáértésüket és felkészültségüket: művészi hand-made grafika, vektor grafika, kiadványszerkesztés, kreatív koncepció kialakitása, turisztikai marketing projekt kivitelezése, stb.

Munkájukat a maximalizmus, a professzionális és proaktív hozzállás, és a precíz kivitelezés jellemezte, a szolgáltatásaik ár-érték arányával meg voltunk elégedve.

Őszintén ajánlom az Identy Kft-t minden igényes megrendelőnek, hiszen az elmúlt 11 évben nekünk nem okoztak csalódást.


Borsos Sándor | Adeaters Media, Reklámzabálók Éjszakája
Egy hétköznapi gondolatot, ötletet nehéz átültetni a grafikai világba és ez kreatív munkát igényel, amiben mindenképpen erősnek tartjuk a csapatot. Pontosan tudják, hogy a folyamatos kapcsolattartással és a precíz szervezéssel tudnak eleget tenni ügyfeleik elvárásainak. Sok érdekes ötlet és gyors munka jellemzi az Identy csapatát! Csak ajánlani tudjuk őket!
Tisztelettel az I Help You Magyarország Nonprofit Kft csapata!

Halápi testvérek | I Help You Magyarország Nonprofit Kft.

Duliskovich György

ART director

Minden ami kötelező - az nem kellemes... :) "Válassz olyan munkát amit szeretsz csinálni, és soha nem kell dolgoznod életedben" Konfuciusz

Duliskovich Gábor

Dtp grafikus

_

Takarev Alexej

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás egy jelentős marketing kommunikációs eszköz az online jelenlét fokozására - Alexej ennek az ágnak a megszállottja.

Kamlah Gábor

3D videó grafikus

_

Denis Volovik

Backend fejlesztő

http://micora.net

 

 

 

Miért pont mi?

Mások írnak rólunk

IDENTY team

Kik vagyunk

IDENTY filozófia

 

 

IDENTY Kft.

Kreatív stúdió és Reklámiroda


e-mail: info@identy.hu


Tel.: + 36 30/209 7204
+ 36 20/258 3443