• Prospektusok
  • Katalógusok
  • Óriás plakátok
  • Járműreklám
  • Promóciós anyagok
Véleményünk szerint a grafikai tervezés egy adott feladat megoldása, és ugyanakkor egy alkotói folyamat is. A mi munkánk abból áll, hogy megtaláljuk a lehető legjobb, legszebb és legtestreszabottabb megoldást egy feladatra, miközben kitűnően érezzük magunkat, és az ügyfeleink is elégedettek. Sokéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy az eredményes kreatív tervezéshez idő kell, és az, ami nagyon sürgős - általában nem olyan fontos. Mi fontos dolgokra speciálizálódunk. Számunkra ugyanolyan fontos egy névjegykártya tervezése, mint egy nagy volumenű projekt.
Egy weblap készítésekor az a célünk, hogy az oldal látogatója megrendelőnk ügyfelévé váljon. Ennek érdekében három fő szempontot tartunk szem előtt: a vizuális- és esztétikai megjelenést, a funkcionalitást és az oldal keresőoptimalizáltságát. Szerintünk ezen tulajdonságok megléte és megfelelő aránya nélkül nem lehet hatékony egy honlap.
Amikor meg kell jeleníteni valamit, ami nem is létezik, amikor a video vagy a rögzített kép már nem elegendő, vagy valami igazán látványosat szeretne mozgóképen megmutatni, akkor használjuk a videografika eszközeit. Legyen az 2D animáció, 3D animáció, videospot vagy főcím,  bármit létrehozunk, amit mozgóképen lehetséges, a video prezentációtól a leglátványosabb filmtrükkökig.

Számunkra nagyon fontos az, hogy az általunk megalkotott elképzelés, - legyen az egy névjegykártya, vagy egy termékkatakógus, - a lehető legigényesebb és legprofibb módon öltsön formát. Ezért mi személyesen felügyeljük és koordináljuk a nyomdai folyamatokat.

 

 

 

Miért pont mi?

Mások írnak rólunk

IDENTY team

Kik vagyunk

IDENTY filozófia

 

 

IDENTY Kft.

Kreatív stúdió és Reklámiroda


e-mail: info@identy.hu


Tel.: + 36 30/209 7204
+ 36 20/258 3443